Rólunk

A WEBSHOPBAN VÁSÁROLT TERMÉKEK 20% KEDVEZMÉNNYEL RENDELHETŐK!!

Az üzlet neve azért EGÉSZSÉGEMért, mert ha akar tenni az egészségéért, akkor nálunk találhat erre megoldást. Mivel mindenkinek az a célja, hogy minél tovább egészséges maradjon, a test karbantartásával ez elérhetõ. Az elsõ kisebb fájdalmak, rendellenességek észlelésekor készülékeink, termékeink valamelyikének használatával lassíthatók (esetleg megállíthatók) a folyamatok. Termékeink jelentõs része egész évben folyamatosan rendelkezésre áll, de a szezonális igények kielégítésére is kitûnõ ajánlataink vannak.

Üzletünkben szakképzett eladók a készülékek használatát mûködés közben mutatják be Önnek.

Az akciók a nagykereskedõk elõírása miatt az alábbi termékekre nem vonatkoznak:

-BATZ termékek

-ZEPTER termékek

-Talp nyomásfelvétel,- és betétkészítés

Az alábbiakban felsorolt Egészségpénztárakkal kötöttünk szerzõdést, így mint szolgáltatók állunk a tagok rendelkezésére:

 
-MBH
-OTP
-Patika
-Prémium
-Tempó
-Új Pillér

-Vitamin
 

Törzsvásárlói kedvezményünk 10%

Csomagküldõ szolgáltatásunk azoknak szól, akik nagyobb távolság, vagy más okok miatt nem tudnak ellátogatni üzletünkbe. Postai utánvétellel elküldjük Önnek a kiválasztott terméket - temékeket, amit kínálatunkból akár postai levélben vagy telefonon is megrendelhet.

Ha nincs ötlete, vagy nem tud dönteni Önnek tetszõ több dolog között a megajándékozni szánt személy részére, akkor vásároljon számára "EGÉSZSÉGEMért vásárlási utalványt". Az utalvány 5.000 és 10.000 Forintos címletekben kapható.

KÖLCSÖNZÉS

Fényterápiás lámpa (köznyelv szerint BIOPTRON lámpa): Polarizált fénye fokozza a szövetek anyagcseréjét és a behatoló fény által stimulált sejtek újból elég oxigént szállítanak. Gyógyító hatása bizonyított a kozmetika területén, sportsérülések, bõrbetegségek, fekélyek, sebek kezelése esetén.
A modern gyógyítás számos területén alkalmazható.
Általában a "kis" lámpát alkalmazzuk bőrfelületek kezelésénél, nagyobb felület és belsõ szervek esetén a "nagy" lámpa ajánlott.
Üzletünkben nemcsak vásárolni, hanem kölcsönözni is lehet


Pólus Center Budapest
1152 Szentmihályi út 131

Rodeo Drive 231
Telefon: (1) 419-4281 


e-mail: polusegeszsegemert@t-online.hu