Zepter BIOPTRON MedAll  színterápia

Zepter BIOPTRON MedAll színterápia

Termékazonosító: 00124
Raktáron: IGEN
Vissza a találati listához
Ár: 216,200 Ft

Leírás

A BIOPTRON MedAll színterápia a következõ két színgyógyászati elven alapul:

- az akupresszúrás pontokra ható bioinformációs módszer
- a csakrák, vagyis a test energiaközpontjainak stimulációja
A terápia eszközei:
• Bioptron polarizált fény
• bioinformációval ellátott színes szûrõüvegek
• kozmetikai termékek: fényfolyadék, kiegyenlítõ gél és kristálykrém

A BIOPTRON színterápia egyensúlyt teremt szervezetünk energiaháztartásában és serkenti a regeneratív folyamatokat.

BIOINFORMÁCIÓ
A speciális technológiával elõállított színes szûrõüvegeket a gyártás során úgynevezett bioinformációval látják el.
A zürichi Bioinformációs Intézet a legkorszerûbb biofizikai módszerek segítségével magasan strukturált információmintázatokat fejlesztett ki, amelyek regeneráló hatással vannak a szervezetre.
Az impulzusok összeállításához növények, drágakövek, fémek, ásványok és különféle nyomelemek rezgésmintáit használták fel.

Az emberi test energiaháztartását a bioinformáció segítségével harmonizálhatjuk, a színes szûrõüvegek hatékony terápiás eszközként használhatók. Az impulzusok az egyes szervekre és a test egészére egyaránt hatnak, így egészségi kockázat nélkül fejtik ki regeneráló hatásukat. A bioinformációval dúsított szûrõüvegek javítják kedélyállapotunkat és általános közérzetünket.

Az akupresszúrás pontok aktiválására kifejlesztett BIOPTRON Compact III színterápiát bioinformálcióval dúsított kozmetikai termékek teszik teljessé, amelyek egyrészt elõkészítik a bõrt a polarizált fénnyel történõ kezelésre, másrészt elmélyítik a kezelés hatását.

MELYIK SZÍNT HASZNÁLJUK?
ISMERJÜK MEG A CSAKRÁK MÛKÖDÉSÉT

A csakraelmélet szerint minden élõlényt a testében egyenletesen áramló energiák éltetnek. Az emberi testben hét nagyobb energiaközpont található, ezek a csakrák (a csakra jelentése szanszkrit nyelven „kerék”).

A színterápia testünk hét fõ csakráját aktiválja. A csakrákat lüktetõ energiatölcsérekként képzelhetjük el, testünk színes akkumulátoraiként; ha fel vannak töltve, kiegyensúlyozottnak és egészségesnek érezzük magunkat, ha viszont egy is kiürül, azt az egész szervezetünk megsínyli. A színterápia célja, hogy csakráink mindig fel legyenek töltve energiával.
A színspektrum egyes színei azonos frekvencián rezegnek testünk hét legfõbb csakrájának energiájával, illetve a környezõ belsõ szervekkel, izmokkal és csontokkal. A narancs például a szakrális (más néven nemi) csakrához köthetõ, amely kihat a petefészek, a herék, a vese, a lép és a belek mûködésére. A csakrák a hormontermelésért felelõs belsõ elválasztású mirigyekkel is kapcsolatban állnak.

A BIOPTRON MedAll üvegszûrõivel egyenként aktiválhatjuk a csakrákat, ezzel megteremthetjük testi-lelki harmóniánkat.

CSAK ELŐLEG FIZETÉSE ESETÉN VÁLLALJUK A BESZERZÉST.

Fogyasztói ár a Zepter aktuális árjegyzéke alapján.

AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK.

Hasonló termékek