Zepter BIOPTRON Pro1-990 + állvány (irányáron) színterápia

Zepter BIOPTRON Pro1-990 + állvány (irányáron) színterápia

Termékazonosító: 00125
Raktáron: IGEN
Vissza a találati listához
Ár: 1,128,900 Ft

Leírás

A SZÍNEK A TEST ÉS A LÉLEK SZÁMÁRA EGYARÁNT FONTOSAK

A színterápia segítségével kiegyensúlyozhatjuk testünk energiaközpontjainak mûködését. A színterápia holisztikus módon, a testre és a lélekre egyszerre fejti ki hatását. A színek jótékonyan hatnak az egyes szervekre, így a BIOPTRON Pro 1 színterápia nemcsak jó közérzetet teremt, de segítségével egészségünket is megõrizhetjük.

A BIOPTRON Pro 1 minõségi színes szûrõüvegei rendkívüli színintenzitást biztosítanak és csak a kívánt hullámhosszt engedik át.

Az egészség nemcsak testi, hanem érzelmi, mentális és lelki állapotunkkal is összefüggésben áll. A csakraelmélet szerint a színek jelentõs hatást gyakorolnak a gerinc mentén elhelyezkedõ fõ csakrák mûködésére. A csakrákat energiaspirálokhoz hasonlíthatjuk, amelyek a környezõ szövetek és szervek mûködését alapvetõen meghatározzák.

A „csakra" szanszkrit eredetû szó, jelentése kör, kerék. A csakrák nemcsak tárolják, de ki is sugározzák az energiát. Hét fõ csakrát ismerünk, amelyek mûködése egy bizonyos szervhez vagy szervrendszerhez kapcsolódik. Minden csakrához rendelhetünk egy domináns színt. Ha egy csakra egyensúlya megbomlik, egészségügyi panaszok jelentkezhetnek. Ezeket a panaszokat a megfelelõ szín használatával könnyen orvosolhatjuk.

Az alábbi ábrán találhatjuk az egyes csakrák nevét a kapcsolódó színnel és testtájjal együtt.

 

Szín Csakra
Ibolyakék
 
Korona
Indigókék
 
Homlok
Kék
 
Torok
Zöld
 
Szív
Sárga
 
Köldök
Narancs
 
Szakrális
Vörös
 
Gyökér

A BIOPTRON fényterápia segítségével megõrizhetjük jó közérzetünket:

  • felnõttek és gyerekek számára egyaránt ideális, háziállatok kezelésére is alkalmas
  • természetes, könnyen alkalmazható terápia, orvosi beavatkozást nem igényel
  • hatékony önterápiás módszer
  • enyhíti a testi, érzelmi és idegi eredetû panaszokat
  • a speciális színszûrõk révén gyorsítja a gyógyulást
  • svájci minõség

 


Gyökércsakra – vörös
Pszichológiai szempontból a vörös szín az egészség, a tûz, a melegség, a vér, a szenvedély, az akaraterõ, a túlélés, a düh, az indulat, a veszély és a pusztítás színe. Serkent és felkavar, erõt ad.


Szakrális csakra – narancssárga
A narancssárga derûs, kreatív és meleg színe harmonizálja a testi energiákat és a szellemi potenciált. A narancs az alkotóképesség és az alkalmazkodás színe, jó közérzetet és vidámságot teremt, melegséget áraszt. A jólét és az önbecsülés színe.


Köldökcsakra - sárga
A sárga a befogadókészség színe, amely a hagyományokat, az életet és az örömöt szimbolizálja. Fontos szerepe van az önértékelésben; a levertség és a búskomorság hatásos ellenszereként tartják számon. Segíti a logikus gondolkodást. Függetlenséget, tiszta látásmódot sugall, magabiztosságot kölcsönöz.


Szívcsakra – zöld
A SZÍNSPEKTRUM KÖZEPE
A zöld a szerelem, a lendület, az új élet és a tapasztalatlanság, a termékenység, a remény és az egyensúly színe. Az érzelmek széles skáláját képviseli, egyes kultúrkörökben a babona és az irigység szimbólumaként ismert. Nyugtató hatású szín, amely az immunrendszert is erõsíti. Remek stresszoldó.


Torokcsakra –kék
A kék még a zöldnél is erõsebb nyugtató hatással bír, így felfokozott érzelmi állapotban különösen hatásos. Ellazítja az elmét, így a meditáció és a szellemi kiteljesedés színeként ismerik. Az igazság, a hûség, az õszinteség és a nyugalom, valamint a magasabb rendû szellemi képességek jelképe.


Homlokcsakra – indigókék
Az indigókék kiváló hatással van a fegyelemre, a szervezettségre, a bizalomra. Hatékonyságra sarkall, segít túllenni a függõségek okozta érzelmi hullámvölgyeken. Az indigókék elõcsalogatja a félelmeket és önállóságra ösztönöz. Az átgondoltság, céltudatosság és kötelességtudat jelképe.


Koronacsakra – lila
A lila az önismerettel és a belsõ figyelemmel van összefüggésben. Mindig is gyógyító színnek tartották, de erõteljes hatása miatt gyerekeknek nem ajánlott. Elmélyültséget fokozó, spirituális színként a templomokban és különféle vallási eseményeken is gyakran találkozhatunk vele; segítségével közelebb érezhetjük magunkat a felsõbb hatalmakhoz, gondolataink elterelõdnek a hétköznapi gondokról.

A BIOPTRON színterápia a BIOPTRON Pro 1 készülékkel együtt alkalmazható. Az alkalmazás szabályai megegyeznek a színterápiával kapcsolatos általános irodalomban foglaltakkal.

CSAK ELŐLEG FIZETÉSE ESETÉN VÁLLALJUK A BESZERZÉSÉT.

Fogyasztói ár a Zepter aktuális árlistája alapján!

AZ ÁRÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK.

Hasonló termékek