Infralámpa 100 W Beurer

Infralámpa 100 W Beurer

Termékazonosító: 00007
Raktáron: IGEN
Vissza a találati listához
Ár: 9,500 Ft

Leírás

HASZNÁLATA:

  • Hatékonyan enyhíti a megfázásos panaszokat, légúti fertõzéseket.

  • Csökkenti az izomfájdalmakat és az izomlázat.

  • Bõrbetegségek és bõrsérülések esetén.

  • Kozmetikai célokra.

    Az egész család használhatja.


Hõterápia
Az ember optimális testhõmérséklete 36ºC, ez az ideális hõmérséklet, amely biztosítja a megfelelõ feltételeket a testben, ami szükséges az életfeltételek fennmaradásához.
Alacsonyabb hõmérsékleten az élethez szükséges kémiai reakciók nem mennek végbe, mert a folyamathoz szükséges enzimek munkájához nincs meg a megfelelõ hõmérséklet.
Az egyik legrégebbi gyógymód a meleg borogatás, már az ókori görögök is használták. Ez egy megelõzõ és gyógyító módszer. A melegség alkalmazásával megelõzhetõ a megfázás, fertõzés, oldja a fizikai fáradtság során felmerülõ izom-merevséget, enyhíti a krónikus mozgásszervi fájdalmat.

A hõterápia esetén 45-55ºC hõmérséklet javítja a vérkeringést, mérsékli az izomfeszültséget, csökkenti a fájdalmakat. A 65-75ºC hõmérséklet hozzájárul az ízületi fájdalmak enyhítéséhez, és fokozza a zsír lebontást.
A méregtelenítés három fõ lépésébõl kettõben – nevezetesen a lerakódott salakanyagok mobilizálásában és a kiválasztó mûködések támogatásában – jelentõs segítséget nyújt számunkra a hõterápia. A besugárzott hõ elnyelõdik az érintett testrészben, így az izomszövetek megnyugodnak, enyhül a fájdalom és feléled a test. A hõterápia serkenti a hajszálerekben a vér körforgását. Meleg hatására élénkülnek az anyagcsere folyamatok, javul az emésztés, a légzés, a tápanyagok felszívódása.
A speciális hullámhosszúságú infravörös sugarak több cm mélyen képesek behatolni a bõr alatti kötõszövetbe, ahol jelentõsen fokozzák a hajszáleres keringést, ezzel segítik az ebben a rétegben lerakódott salakanyagok és felesleges tartalék tápanyagok elszállítását a máj felé.
Az izzadás elõsegítése révén a hõterápia közvetlenül is hatékonyan támogatja a salakanyagok szervezetbõl való kiürülését.
Méregtelenítést fokozó hatásán túl az izom és izület lazító tulajdonsága lehetõséget teremt a krónikus mozgásszervi betegségek kombinált kezelésében való alkalmazására. Immunrendszert erõsítõ képessége a védelmi hálót alkotó fehérvérsejtek (immunsejtek) mûködésének serkentésén alapul, amit ismeretlen elhelyezkedésû fertõzési gócok megszûntetése és tumoros betegek kiegészítõ kezelése során aknázhatunk ki.
A hõterápia önmagában és kombinált terápiák részeként egyaránt hathatós segítséget nyújt a méregtelenítõ kúrák során, valamint azokban az esetekben, amikor az immunrendszer erõsítése a feladatunk.

Hasonló termékek