Ultrahangos fogkefe MEGASONEX

Ultrahangos fogkefe MEGASONEX

Termékazonosító: 00126
Raktáron: IGEN
Vissza a találati listához
Ár: 54,900 Ft

Leírás

Képzeljen el egy olyan hatékony fogkefét, amely percenként 192 millió mozgást végez, ám finom rezgéseivel mégis a legkíméletesebb fogápoló eszközök közé tartozik. Képzeljen el egy fogkefét, amely kombinálja az 1.6 Megahertzes ultrahangtartomány frekvenciáját a hagyományos rezgésekkel, és ezzel sehol máshol nem tapasztalható tisztítóhatást ér el. Képzeljen el egy fogkefét, amelyet olyannak terveztek, mintha csak az Ön kezének meghosszabítása volna, s amivel a legnehezebben elérhető fogak tisztítása is gyerekjátékká válik. Képzeljen el egy kiemelkedő minőségű fogkefét, amelynek technikai megoldásai évekkel járnak a többiek előtt.

Tulajdonságok

Precíziós kefefejek

 A kompakt méretű precíziós kefefejeket a fogorvosok javaslatára kétféle - lágy és közepes - szálvastagsággal kínáljuk. A MEGASONEX tisztítófejek különleges formatervvel készültek, hogy a legnehezebben elérhető fogakat is megtisztíthassuk velük. Minden szál az ipari csúcsminőséget jelentő Dupont Tynex-ből készül, az egyes szálakat külön csiszolással szabadították meg az esetleges élektől, továbbá csúcsuk is finom kúpformát kapott.

 17 milliméteres Megakristály

 A fogkefe csúcsában található, különlegesen precíz technológiával beépített szabadalmaztatott kristályfej gyógyhatású 1.6 MHz-es frekvenciát bocsát ki magából. Olyan magas szintű technológiát képvisel, hogy a gyártónak külön engedélyt kellett kérnie hozzá az Amerikai Hadseregtől, mielőtt exportra bocsáthatta volna.

Gyűrűzáras rögzítés

 A kefék cseréje a bajonettzáras rögzítésnek köszönhetően csak egy finom csuklómozdulatot igényel. A fogápoló készülékből a MEGASONEX Ultrahangos Nyelvtisztítólap segítségével egy mozdulattal a világ leghatékonyabb nyelvtisztítógépét varázsolhatjuk.

Sebességszabályzó

A MEGASONEX tervezői  tiszteletben tartják, hogy a berendezés használója szeretné személyre szabott módon használni a készüléket.

Ezért a néma, ultrahangos 1.6 MHz frekvencia mellett, amely a gép bekapcsolásakor azonnal aktiválódik, kétféle erősségű rezgőmozgást is elindíthatunk. Ha a bekapcsológombot egyszer nyomjuk meg, a fogkefe percenként 18000 mozgást végez, hasonlóan az egyéb, márkás rezgőfejes fogkefékhez. A gomb kétszeri megnyomásával a kefe percenként 9000 mozgást végez, kímélőbb rezgést biztosítva ezzel. A legfinomabb kezelést úgy érjük el, ha a gombot háromszor nyomjuk meg. ilyenkor csak a tiszta ultrahangos tisztítóhatás érvényesül, minden más, érezhető rezgőmozgás nélkül.

 Ultrahang-indikátor

 Mivel az ultrahang az emberi fül számára nem észlelhető, a készülékbe egy kék fényű ultrahangüzemmód-jelzőt építettünk, amely jelzi, ha a gép aktíválta a 1.6Mhz-es, terápiás frekvenciát.

 Bármilyen fogkrémmel hatékonyan működik

Hasonló termékek